sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Koheltamista agissa, puolin ja toisin :(

Perjantaina päästiin Emmin treeneihin Mäntsälään DeeDeen kanssa. Aattelin pitkästä aikaa Deenkin kanssa treenata ulkopuolisella kouluttajalla, koko syksyhän onkin Ufon kanssa vaan menty.
No. Ohjaaja oli täysin surkea. Ihan kuutamolla. Ei vaan saatu rataa menemään nollana läpi kun aina tuli joku sössö. Eikä olisi pitänyt mitenkään vaikeata olla, rata oli kiva ja helppo mutta ohjaaja oli ihan paska.
Dee-rukka oli aluksi ihan innoissaan mutta loppukohden hyytyi täysin ja tuli epävarmaksi ja hitaaksi. Tipahti se kerran puomiltakin. Ohessa videotaltiointi kaikesta kamaluudesta.

http://www.youtube.com/watch?v=sigI2qOAOBA&list=UUtk_S7Nqu-1llebISdgJJKg&index=2



No sitten la lähdettiin Turkuun kisaamaan poikien kanssa. Kyllä oli itku kurkussa kun ajeli takas sieltä. Eipä olekaan noin surkeasti mennyt vähään aikaan. 7 rataa eikä yhtään nollaa. Ja päivän paras rata oli Afin ainukainen eli hyppäri. Mutta silläkin tippui taas eka rima joten 5vp. Se oli ohjauksellisesti silti paras rata.
Deen kaikki radat sössin itse mutta että Ufo se taas aiheutti tämän vitutuksen.
Ekalla radalla se ei lähtenyt takaakiertoon mukaan vaan kielsi, joten otin pelkästään hypyt 1 ja 2 uudestaan ja ulos radalta. Tokalla radalla sen hemmetin kontaktit oli jotain ihan kamalaa (olisi pitänyt stopata niihin jo!!!) ja kielsi taas yhden hypyn kun olin edellä näyttämässä ponnistuspaikkaa. AAAARRGGH!
Vikalla radalla se hemmetin sika ei pysynyt enää lähdössä olleskaan ja minä tyhmä lähdin siihen mukaan ja kutsuin sen pikaseen vaan kun tuomari oli jo viheltänyt 2 kertaa. Olisi pitänyt ottaa hylly siitä vaan mutta lähtö ok. Tyhmä hemmetin minä!! No siinä se sitten juoksi taas heti jo Aan läpi mutta alas asti sentäs, tuli yhden hypyn ohi ja sen jälkeen puomilla hyppäsi (!!!!) kontaktia ennen sivuun alas sieltä !!!!! Katto mua vaan ja läähätti että en tiedä oliko sillä kaikki ok mutta nappasin sen vihasesti kainaloon ja kävelin ulos radalta. Niin vitutti että tuli haukuttuu se pataluhaksi.
En tiedä oliko sillä jotain vikaa kun käyttäyty kyllä omituisesti vai "perseileekö" se nyt vai mitä helv**?!?!? Oliko sillä niin kova stressi vai mitä hemmettiä?! Mutta käyttäyty ennen näkemättömän törkeesti. Ja oli todella hidas. Ja epäluotettava.
Ei sen kanssa vaan tule mitään tästä agista.

Su oli pakko käydä vielä Ufon ja Deen kanssa muistelemassa kontaktit omalla kentällä. Kumpikin teki aluksi sen että ei tullut on-offiin vaan jäätiin kärkkymään reunalle, no koira kainaloon ja uudestaan este. Ufo vaati pari toistoa kunnes juoksi kaikki puomi-aa-puomi loppuun saakka on-offiin mutta Dee paineistu jo heti ekan alusta otosta. Sille paikka piti näyttää ja palkata heti ja seuraavalla kerralla sitten mentiinkin loppuun. Jäin tuossa puomi-aa-puomi sarjassa joka kontaktilla sivuun ja leijeröin esteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti