maanantai 5. marraskuuta 2012

ma-aamu aksaa

Aamusta Hyvinkään hallilla ajatuksena treenata niitä kontakteja ja sitä minien lauantaista hyppärin alkua jota ei Ufon kanssa päästy kuin ne 2 estettä kun rupesin kouluttamaan ja jouduin poistumaan radalta.
Pistin jo eilen kontaktikäskytyksen uusiksi, eli tästä lähtien en enää hoe kontaktikäskyä noille olleskaan, vaan ne kuulevat pelkän vapautuskäskyn joka sekin vaihtui. "Okei" on aivan liian pitkä nopeisiin vapautuksiin joten nyt myydään Ufolle ja Deelle uutena vapautuskäskynä "Saa".
Pojat oli aika ihmeissään edelleen tänään tuosta uudesta vapautuksesta. No, pikkuhiljaa kun sen soluttaa niille niin...?

Rata oli tämmönen + käytiin toisessa päässä hallia treenaa vielä puomi + kepit + keinu yhdistelmää.

1-4 kopioi sitä Johannan la kisarataa, Afilla ja Deellä meni hyvin kakkonen takaakiertona, nopee liikkeellelähtö ja neloselle takaakierto+niisto. Ufo ei pariin otteeseen olisi edelleenkään malttanut jäädä hyppäämään 2 hyppyä mutta sitten kun tajusi sen että se pitää ottaa vaikka ohjaaja juoksee jo toiseen suuntaan niin sitten tuli ja nopeasti. Toinen mikä tökki oli Ufon kanssa nro 14 johon halusin tehdä jonkinsortin takaa/viskileikkauksella nro 15-putkeen, niin ei millään meinannut aueta Uffelle, piti pari kertaa palkata se ennenkuin meni jakeluun että ohjaaja ei nyt näytä niistoa tai valssia jos rintamasuunta on putken suulle.
Sit tehtiin putkijarruja, ja Aalta jokunen toisto että ei juossut suoraan läpi ja sen jälkeen läppäse takajalkoja sinne takas. Mutta täytyy sanoa että Afi oli taas tänään ihan paras aksassakin. Sen kanssa on niin mielettömän kiva tehdä kun se irtoo, hakee esteitä ja on niin intopinkeenä ja nopee.
Niin ja sen perse ei hievahdakaan lähdöstä vaikka ohjaaja vetelis kärrynpyöriä hallin toisessa päädyssä. Deen ja Ufon perseet mä vaan saan nousemaan kun oikein illakoin ja härnään niitä, Afi ei tule kuin luvalla.
Kaikinpuolin positiiviset treenit niinku sen la-helvetin jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti