maanantai 29. lokakuuta 2012

Maanantai-treeniä

Piipahdettiin Hyvinkään hallilla päivällä koska kun lunta tuli maahan pe niin ei viitsinyt lähteä palelemaan omalle kentällekään, tavoitteena pojille hieman säpinää kun ovat niin nukkuneet koko vkonlopun vaan (niin ja Mamma kanssa, semmoisia 13h yöunia ja siihen päikkäreitä päälle...:P  )

Harjoiteltiin taas Uffen ja Deen kanssa okseria (Dee ei olisi millään halunnut hypätä sitä kun ratana tehtiin! juoksi vierestä vain, ekalla nimittäin kolautti sen alas. Se ei tykkää okserista olleskaan :(. Täytyy yrittää myydä se joteski sille nyt...), itsenäistä keinua (sivusuunnassa irtoominen, not good, namin kanssa menevät loppuun, etupalkkakaan ei tänään oikein vetänyt, tarjottiin koko ajan sivusta on-offia mutta ei suoraan eteen..) sekä sitä avokulmaa kepeille tyyliin yksi hyppy ja siitä jyrkkä avokulma-veto. Ei onnaa, eivät hae, jos päästää itsenäisesti niin menevät keskelle keppejä tai jos vetää liikaa niin kysyvät tosi kauan.
Eli ei ihan hirveen onnistuneet treenit.
Afi kanssa harjoitteli okserin ja pari hyppyä mutta sitten me tokoiltiin vaan kun aika kävi jo vähiin. Metallikapulan nouto hypyn kanssa. Ok. Luoksetuloa seisomisella ja makuulla ja väliin läpi-juoksuja kun meinasi taas ruveta hiipimään. Ja lopuksi naksuttimella istu-maahan-seiso-istu-seiso-maahan-seiso. Ehkä hivenen tajusi jo seisomaan nousua. tai sitten ei. mutta naksulla se on opetettava, näin se tajusi edes jotain :).
Ehkä siitä VOIttaja tulee ensi kesään mennessä, tai sitten ei :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti