tiistai 13. marraskuuta 2012

Puiden kiertotreenit :D

Hyrylän entisen varuskunnan mailla on hyvä puunkierto-treenipaikka. Poikettiin taas sinne aamulenkillä.
Vuorotellen pojat pääsi kiertämään puita, kolmen puun setti joista pisin lähetysväli oli n. 8m ja lyhin 2-3m. Siinä sitä sitten pyörittelin niitä välillä lähettämällä kiertämään ja välillä vetämällä ja vippaamalla.
Afi oli tietysti loistava, se menee lujaa ja kiertää nopsaan ja on kaukaakin lähetettävissä.
Dee oli tarkka ja irtosi mutta oli aikast paljo hitaampi ku Afi.
Ja sitten Ufo. Mä saan niin harmaita hiuksia siitä.... Sen kaa piti juosta joka puulle (ja on siis aikasemminkin treenattu tätä lajia) ja hyvä jos silloin viitti lähtee takaakiertoon. Vetoa ja vippausta ei halunnut tajuta olleskaan, meni vaan sinnikkäästi väärältä puolelta koko ajan ennenkuin kädestä pitäen näytin sille. Taas tuli ikävä kyllä semmoinen sarvi otsaan sen kanssa, että kun ei mikään voi toimia.
Voiko se vaan ahdistua kaikesta kouluttamisesta niin ettei pysty keskittymään olleskaan, vai onko sillä joku oppimista / opetetun ymmärtämistä estävä päävamma? En niinku tajuu.

Ja sitten jos joku näitä sattuu lukemaan niin täytyy sen verta pohjustaa tätä tapausta nimeltä Ufo, että sehän saa ja toteuttaakin kotona itseään monin eri tavoin semmoisissa asioissa joita ei ole opetettu. Kuten kenkien kuskaamisessa olohuoneeseen (kaikkien kenkien paikka pitäisi hänestä olla siellä), sukkien kuskaamisessa olohuoneeseen, sukkalaatikolla varkaissa käynnissä, syliin vaatimisessa (istun mä missä tahansa niin se haluu syliin ja yleensä pääseekin kun ei sitä jaksa kuunnella) ym. Käytännössä se saa Mamman ja Papan jakamattoman huomion alvariinsa kun vain pyytää.
Että ei sitä huonosti pidetä vaan pikemminkin kuin kuninkasta. No, Anjalankosken pikku-Kuninkas se kuulemma onki. PoKu vai miten se nyt meni (PotraKunkku, kun sen äiti on PuPa   =PulleaPallero) :)
Että terkkuja vaan PuPalle jos lukee poikansa edesottamuksista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti