maanantai 19. marraskuuta 2012

17.11 la kisat Janakkala

Kävästiin aamupvästä ennen kisoja tervehtimässä Hlinnassa Iso-Mamskia, Dharmamummoa ja Kirppua. Kirpulla oli just päättynyt juoksut ja meijän pojat sekosi sen verran sen hajuista vielä että pistettiin koiruudet eri huoneisiin.
Kirpulla ei ole vieläkään lähtenyt se vika maitokulmuri :(. Täytynee varmaan soitella eläinlääkärille :((.
Mittasin Kirpun jos löytäisin jostain jotain kivaa päälle pantavaa sille ;).

Sitten Janakkalaan kisoihin. JanKK:lla on uusi halli jossa ei oltukaan aiemmin kisattu, todella mukavan rauhaisalla teollisuusalueella, hyvät lämmittely-olosuhteet, mahtava pohja, sisävessa ym. Kiva paikka!
Tuomarina Anne Huittinen.
Dee aloitti kisapvän, ja sillä sitten kusi puomin kontakti kun irtosin sivusuunnassa aivan liikaa Deen mielestä, ei tod. malttanut tulla alas saati pysähtyä! Mrrrr.
Sitten oli vuorossa medien hyppäri, rata oli kiva vauhtirata ja sai posottaa täysiä. Afilla lensi loppusuoralla muurinpalikat alas eli vitonen mutta Dee teki nollan ja melkein samaan aikaan kykeni kuin Afi! Ihan jotain kymmenyksen eroja. Hyvä Dee! 4.sija sillä.

Sen jälkeen mineille sama hyppäri ja Ufo kehiin. Ufolla tuli joku sekaannus tai liukastuminen tai jotain pujottelussa ja kompuroi nenälleen asti mutta pääsi kuiteskin takas rytmiin :) ja teki nollaradan 5.sijalla.
Olisi varmaan ollut palkinnoilla ilman kaatumistaan sekä että yhdessä kulmassa pääsi valumaan aika pitkäksi kun meikä taas kävi vähä "varmistelemassa". Hävisi kuiteskin vain n. sekunnin Afille ja Deelle :).

Seuraava minien rata oli ihan järkky! Mä en voinut muuta ku hihitellä, niin kamala se oli :D. Mineissä ei tehty yhtään nollaa sillä radalla ja vaan neljä tulostakin :D.
Joten vähäkö voin ylpeenä kertoa että meillä ei tullut kuin pari mokaa vaan, eka rima taisi tippua ja sitten hylkäys tuli 3 hypyn sarja-esteellä kun Ufo ei kovassa vauhdissa hypännytkään mua kohti vaan leijeröi sen, muuten oli ihan mallikasta menoa, ainaskin omasta mielestä ;).

No sitten vika rata noudatteli kyseisen tuomarin samanlaisen sorttista linjaa, pikkasen helpotettuna vaan.
Jo rataantutustuessa en saanut mitään tolkkua parin hypyn kohtaan ja tottahan siinä sitten sössin radan. Ja lopuksi vielä Ufo tuli Aan ohi kun en katsonut koiraa :D. Ihan omia mokia mutta tälläkin radalla olin tosi happy kun Ufo teki kontaktit ja oli todella hyvin ohjauksessa mukana. Hyvä Ufo!! Tämmöistä lisää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti