keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kentällä

Tänään olikin yllättäen taas lämmin (kura)keli joten päädyttiin käväsemään TuuKK:n kentällä vähän hummailemassa.
Ufo ja Dee teki muutamat toistot parin hypyn hyppytekniikkaa. Kokeilin myös kaikilla pojilla pakkovalssin ja saksalaisen niin että ihan vieressä oli toinen hyppy tarjolla vaikka haettiin tiukkaa käännöstä siivekkeelle ja siitä putkeen. Hyvin tiukasti kääntyivät kaikki ja juuri kuten pitääkin. Hyvä.

Niin ja takaakiertoon heittoa harjoiteltiin myös, ohjaaja enempi riman keskellä kuin työntämässä siivekkeellä. Sekin meni hyvin.
Deellä otin vielä tuon kepit ja keinulle vippaus itse leijeröiden kepit. Hyvin meni. Ufo teki pelkkää keinua niin että ohjaajalle oli kunnon sivuetäisyys. Sekin meni hyvin. Ufolla tuppaa jäämään tuo keinuminen aina vain pakkomielteeksi kun sen kerran palkkaa siltä niin se juoksee uudestaan ja uudestaan keinun ja on-offiin ja odottaa lupa käskyä kunnes se on pakko ottaa kopata syliin ja kantaa pois. Hassu otus :)
Afin kanssa intouduin pitkästä aikaa ottamaan puomia längillä ja sekin oli ihan intopinkeenä kun sai juosta luvan kanssa kahta sataa puomia länkien ali.
Sitten kaivettiin vielä lopuksi ruututolpat esiin, tällä kertaa laitoin ruudun oikean kokoiseksi ja kosketusalustan sinne keskelle. Ekan kerran taisi juosta vielä sivusta sinne ruutuun mutta seuraavissa toistoissa sillä oli jo niin kiire koskemaan että meni suoraan edestä ja haki kaukaakin ruudun tällein hyvin. Täytyy vaan nyt malttaa ottaa noita toistoja tolla kosketusalustalla...

Hahah, ja tässä vielä muistutus itselle:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti