maanantai 12. marraskuuta 2012

pikatreeniä, hyppytekniikkaa, vauhtia ja tokoa :)

Kävästiin poikien kanssa pikaseen aamusta hallilla,

Ufo teki hyppytekniikkaa (sitä korkeushyppyä, kaksi estettä joiden korkeutta vaihtelin) ja pikkasen rataa, aa + 5 hyppyä ns. loppusuoraa joista yksi okseri. Koko ajan kolisi kolmevitoset alas. Ei jaksanut yhtään ponnistaa vaan takajaloilla tiputti? :(. (hitto kun aina tulee paha mieli sen kanssa :((, kai mun vaan pitäis hyväksyä se että ei siitä agikoiraa tule ja lopettaa nää touhut sen kanssa kokonaan...). Hyppytekniikassa 35cm meni hyvin kuiteskin.

Deelle haettiin vauhtia, hypyt vain 35cmssa ja paljon kannustusta. Meni ok.

Afi teki vain tokoa, metallikapulaa treenattiin taas hypyn kanssa, ekalla juoksi hypyn ohi tuodessaan mutta toka oli jo ok suoritus. Pikkasen jää perusasento vajaaksi ton metallin kanssa nyt.
Sitten liikkeestä istumista, meni suorastaan lopuksi loistavasti kun eka tehtiin nopee tempoisesti käsky+vapautus ja uudestaan seuraamaan käsky+vapautus. Lopuksi tein pari kertaa koko liikkeen kuten kuuluukin.
Seuraamisessa otettiin taaksepäin peruuttamista (kääntyy ilman seinää vielä ulospäin mutta on tajunnut että vas. jalkaa kuuluu seurata! mahtavaa!) ja sivulle (oik.) sivusuunta-seuruuta.
Lopuksi kaket. Vaikea saada se tajuamaan se seisominen, huoh. Tänään oli kyllä niin intopinkeenä että ei millään halunnut pysyä paikoillaan edes istu-maahan vaan häntä vispasi koko ajan ja koira siirtyi sitä mukaa sivulle-taakse ja eteenpäin. No, tykkäsi ainaskin kovin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti