maanantai 21. tammikuuta 2013

Neljän päivän Aksakuuri

-Perjantaina 18.1 kävästiin treenimässä Jauhallilla partojen kanssa tämmöstä:
Otin 3. takaa pakkovalssilla (Ufolle ja Deelle hyvä paikoillaanolo-harjoitus samalla) ja takanaleikkaus kepeille, sitten 6. kepeille vedolla (Ufolla taisi tökkiä eniten, Afi ja Dee lähtivät hyvin ekaan väliin kunhan käden piti reidessä kiinni ja kulki suoraan).
Sitten kepeillä ripeä ohijuoksu ja näyttämään ennakkoon jo takaakierron nro 7. ja kun koira lähti takaakiertoon niin minä liikuin jo kohti 8-putkea johon pakkovalssi. Toimi Afilla ja Ufolla hyvin mutta Dee ei kestänyt ihan samanmoista ennakointia.
10-takaakierron jälkeen jos ei katsonut koiraa niin joku ainaskin ampui takas 9-hypylle puomin sijaan.
12-15 vedolla.
Kivaa oli ja hiki tuli :).

19.1 lauantaina meillä oli Vuokkosilla (tai siis kuten meijän isäntä sanoo niin tampax-)Areenalla kisat.
Ufolle 3, Afille 2 ja Deelle 1 starttia.
Ei yhtään nollarataa. Oli aikast hankalat radat jotenkin.
Ufon kanssa harjoiteltiin taas puomi eka rata, sitten se taisi tiputella rimoja myös ja vikalla lähti huitelemaan ihan käsistä. Muuta ei niistä nyt enää muistu mieleen.
Afi lähti käsistä agiradalla ja karkasi putken väärään päähän ja hypärillä siltä tippui rima taas kun liian jyrkkään vedin sitä. Deen agirataa en muista edes? Mitäköhän siellä tapahtui...? Oisko rimantiputus tai hylly?

20.1 sunnuntaina lähdettiin aamusta käväsemään ensin äiteellä Hlinnassa ja sieltä sitten Janakkalaan kisoihin. Jätin vikan startin väliin siltä pvältä kun oli jo niin pitkä päivä pojilla takana.
Ensin medit, nää mä muistan koska radat oli kivoja :D?
Deen kanssa ihan ok meininkiä, perusvirheitä kuten persjätöt myöhässä ja epäselviä sekä että hypyllä jossa rima tulee alas niin en edes yritä tehdä mitään :P. Hyvä aika taisi kuiteskin tulla niinku Deeksi, jäi joku sekunnin voittajalle vaan. ja kohtuu kontaktit. Tästä saatiin oikein videotodiste pitkästä aikaa kun Kirsi Hiltunen oli sen kuvannut meille :)
http://www.youtube.com/watch?v=CJ5rZpc6pjU


Sitten tuli taas seuraava rata niin perus-aivovamma-katjaa, eli tutustuin sitten rataan väärin. Ei tullut katsottua edes yhtään koirakkoa ennen meitä. Ja luulin että tehtiin nolla kunnes Kirsi maalissa kysyi multa että olinko kenties tutustunut väärin. Hieman tuli kuittia tuomari Anneltakin...Oli kuulemma oikein hieno rata muuten.
Afi rukka.
No sitten Afin hypäriin panostinkin huolella, se olikin oikea dementikkojen koetinkivi. Mutta aika hyvin se klaarattiin koska Afi teki nollan tuli 2.ksi.
Siinä medit ja sitten mini. Ufon kanssa sama hyppäri ja nolla-rata :). Törmäsi ressukka vaan ekaan putken päähän ja joutui sisäänmenoa hivenen aikaa etsimään joten aika oli pari sekunttia Afia huonompi. Niin ja tietty valui valsseissa. Sijoitus ei ollut kummonen.
Sen jälkeen jäin vielä yhdelle agiradalle, sille minkä olin tutustunut jo kerran väärin. Nyt sitten pääsi tekemään sen oikeesti. Ja Ufohan kulki ku unelma sillä! Harmillisesti vain tiputti vikan riman mutta ei haitta, tärkeintä oli että tällä radalla oli sitä yhteistyön-makua! Jäi ihan pikkasen voittajakoiralle eli olisi saanut sertin ilman sitä rimaa, ja voittajakoira oli aika pirskatin nopea :)

Maanantaina 21.1 kävästiin Järvetissä kun Deellä oli hammaskiven poisto ja äiteen Kirpulta poistettiin vikat maitohampaat.
Illaksi riensin vielä Liuhdon Timon treeniin Ufon kanssa. Timo puuttui ohjaajan turhaan pölötykseen sekä koiran paapomiseen ja johan alkoi paremmin mennä radalla :). Ja kehui vielä Ufoa :), kyllä oli taas hyvänmielen treenit :). Ehkä me Ufon kanssa sittenkin joku päivä vielä ihan oikeesti mennään ja lujaa agiliitoa :D, toivossa on hyvä elää, sanoi lapamatokin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti