sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kipuilua ja Synttärit

Olipa pitkästä aikaa rauhallinen vkonloppu, ei yhtään koiraharrastetreeniä tai kisaa :D. Omg.
Viime ja edellisviikolla harmitti että kun olin ostanut Oreniukselle pari treenikertaa niin kurjasti sattui juuri niinä päivinä olemaan kummallakin viikolla se -12 astetta pakkasta. Ja meikä ei vie noita semmosessa pakkasessa juoksemaan mihiskään täysiä. Saati että ite pystyisi juoksemaan.
No perjantaina kävästiin kaverilla iltakahveella, Afi sitten joteski sai tohellettua ittensä niiden laminaatilla sairaslomalle, ei sentään ontunut ihan kolmijalkaisena, mutta takaosasta tuli tosi kipeä ( meni ihan häntä alas ja kurkotteli katsoa sitä oikeaa kylkeä koko ajan, sitä just mitä se meijän fyssarikin on hoitanut nyt) ja mä päätin että saa varuiksi nyt sen tulehduskipulääke-kuurin jonka joulukuussa jo Järvetistä tuohon kylkeen sain. Eli nyt hoidetaan kylki kuntoon ja sitten katotaan taas agia. :(.

La kävästiin perheen voimin ja kavereiden kanssa Emäsalon kärjessä, pojat kipittelivät jäätiköllä sen mitä tarkenivat ja minä tietysti unohdin kameran autoon vaikka olisi ollut aika hyvä keli napsia kuvia.

Su juhlistettiin DeeDeen 5-vuotisSynttäreitä pitkällä lenkillä uusissa maisemissa ja Dee sai olla vapaana koko ajan, ja sitten vielä kotona väsättiin lättykakku:
Surullista näissä synttäripäivissä on aina huomata kuinka karvakorvien vuodet vierii. Joko siitäkin on viisi vuotta kun jännäsin että minkämoisia pentuja sinne Ruotsiin oikein syntyy....
No ainaskin yksi Dee niistä on ihan täydellinen pieni parta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti