maanantai 14. tammikuuta 2013

Liuhto-treenit

Sain taas tuurauspaikan (kiitos Heli :)! ) Liuhdon Timon treeniin, ja päätin uskaliaasti mennä sinne tuolla Parralla joka oikeesti tarvitsee sitä treeniä eli siis Ufolla.
Uffe on kyllä semmoinen sarjakuvahahmon näköinen että johan treenikaverit hörähti nauruun kun se taapersi halliin täynnä itseluottamustaan ja alkoi räkyttämään oitis kun joku kerkesi nimeä kysymään...
No, treenit oli heti paljon raskaammat kuin vois vaikka kuvitella että jos Afi olisi ollut juoksukaverina.
Kohtuu hyvin Ufo kesti sen ekan kymmenen minuuttia tehdä töitä mutta sitten alkoi mielenkiinto herpaantua, ja otettiin silmätikuksi halliin tullut toinen koira :-/.
Se ei oikeen vielä kestä noita toistoja pitkään, ja lopuksi kulkikin ihan etanana.
Mutta treenistä sen verran että nyt pitäis kyllä pikkuhiljaa saada toi luottamuspula poies ja ruveta ohjaamaan sitä samanlailla kuin Afia ja Deetäkin. Ja hyvin lähti ohjauksiin tänään, ei yrittänyt mitään sooloilua, rimojakaan ei tainnut tulla alas pahemmin muuta kuin ohjausvirheistä. Hidashan se on, varsinkin pienellä mutkalla olevassa mustassa putkessa kesti ihan tajuttomia aikoja, tai siltä se tuntui ainaskin. Mutta päästiin sentäs 31 estettä loppuun asti :).
Jospa nyt intoutuis sen kanssa menemään näitä ostettuja treenejä, me kyllä tarvittais niitä yhteenpelaamisen onnistumisia.
Niin, ja kotona se oli taas ihan kunkku isoille Parroille. Pikkasen nousee pissi päähän kun saa mennä Mamin kanssa kahestaan...:)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti