torstai 3. tammikuuta 2013

3.1 talvilomaa ja treenimässä

Ihanaa kun on lomailtu vielä tämä Uudenvuoden-viikko, kerkee kaikennäköistä toimittamaan pvisin mitä ei jaksaisi ajatellakaan arkena.
UusiVuosi meni meillä rauhallisesti, käytiin koko sakki saunassa ja tehtiin ruuat ja kahdentoista jälkeen koisimaan. Pienet Parrat eivät olleet paukuista millänsäkään, ei edes herkkämies-Dee.

Lenkkeilykelit ovat olleet aika sohjot, joulun pakkasien jälkeen tuli plussakeli ja lumisohjossa kävely on ärsyttävää.

Eilen kävästiin sitten kuntoa kohottelemassa uuden seuran hallilla. Tehtiin joka sällin kanssa eri juttuja vaikka rataprofiili sama.
Afin kanssa oli taas kaikista kivointa tehdä. Yritin tehdä sen kanssa tokoa aluksi hieman mutta ei se halunnut olleskaan keskittyä. Kai se on nyt päässyt sitten agilityn makuun niin että golfinpeluu ei kiinnosta tippaakaan...:-P
Afi treenasi siis kontaktien jälkeen poispäinkäännöksiä leijeröinnillä ja toimi hyvin. Hyvä aina muistuttaa sitä niistä kun on välillä tarvinnut kisatilanteissa niitä sen kanssa.
Dee treenasi kontakteja (ai-ai-että tulee läpi kun käy kuumana, hyihyi). Sekä avokeppikulman hakua. Pari kertaa täyty sanoa sille rumasti ennenkun kokosi ittensä ja rupesi ajattelemaan ja sitten kyllä haki lähettämällä ne tosi hyvin!
Ufo oli mainio, hyvät kontaktit (ei liukunut yhtään Deen lailla) hyvät lähdöt (niihin taas panostettiin), kolmevitosen okseri ja hypyt meni hyvin, yhden kerran taisi sen kolmevitosen ekan hypyn tiputtaa. Hyvin kääntyi ja irtosi pimeisiin putken päihin. Leijeröintikin toimi (puomin alla putki joka osottaa renkaalle ja ohjaaja leijeröi puomin) ja pikkuparta oli aika vikkelän tuntuinen.
Kunpa kisoissakin puhuttaisiin edes puoliksi noin hyvin yhteen, huoh.

Ja mikä parasta tuossa treenipaikassa, niin samalla tuli autokin pesetettyä kun lähellä autopesula. Jätin siis auton sinne treenien ajaksi ja siellä se oli kuivumassa kun tultiin jäähyttelylenkiltä :D.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti