maanantai 7. tammikuuta 2013

6.1 Kisat Vantaa ja 7.1 Treenit

Agilitya ja agilitya. Me taidetaan olla ihan nyt unohdettu tuo Toko. Ei kiinnosta sen treenaminen kyllä yhtään tällä hetkellä. Ehkä kesällä sitten.

Lauantaina olin uuden seuran kisoissa töissä, buffetin pitäjänä. Oli tosi kiva päivä! Näki paljon tuttuja samalla ja mikä parasta niin sai katsella samalla ykkös ja kakkosluokan ratasuorituksia vielä kun buffa oli ihan rata-alueen tuntumassa. Nice!

Sunnuntaina sitten mentiin poijjasten kanssa itse sinne kisaamaan.
Päivä alkoi tällä kertaa Ufolla eli mineillä. Minna Räsänen oli tuomaroimassa mini ja medit ja teki kaikkiin startteihin eri radat. Jotkut sanoivat niitä hankaliksi, mulle ne oli just sopivan hankalia näin jälkikäteen ajateltuna, yksi ainut kohta oli semmoinen missä tuli taas se fiilis että tietää että tässä tulee hylly. Kivoja ratoja muuten.
Ja "se-kohta" tuli tietty päivän ekalla radalla Ufon kanssa jo esteillä 2-4. (laittaisin kuvan mutta kun tää tökkii tää kuvien lataaminen!? eri koneilla kokeiltu ja kaikkea?? )
Ufo ei lähtenyt valssiin vaan ampui pitkäksi, meikä kalasteli sitä ja sitten se olikin jo luikahtanut hypyn edestä yli vaikka olisi pitänyt takaakiertää se. No, onneksi loppurata meni kait ok.
Sitten tapahtui ihme, se teki seuraavista starteista nollat eli siis tuplanollan. Nyt se taitaa olla hankkinut SM-nollat ittelleen. Sijoitukset ei päätä huimannut mutta parempaan päin jos voi sanoa. Vieläkään meno ei ollut semmoista mitä pitäisi, tuntui koko ajan olevan luottamuspula radalla puolin ja toisin.

Sitten olikin jo medien vuoro ja ekana hyppäri jolle kumpikin iso mies.
Dee oli ihan hurjana :D, veteli aika kivaa vauhtia ja teki nollan ollen 4. Afikin kulki ihan kuola poskella mutta oi ja voi kun menin sössäsemään sen radan ihan loppuhujakoilla.
Sen jälkeen oli vielä Deellä agiradat, ekalta agiradalta se tiputti tokan hypyn riman ja oikein tunsi kun sen itsetunto tippui sen riman myötä. Siitä tuli hiljainen ja varmistele hissukka heti.
Seuraavalla radalle nostatin sitä "munan"(pallo) kanssa reippaasti ja onneksi kokosi itsensä. Tosin nyt siitä tulikin sitten Herra Putkinäkö kirjaimellisesti ja veti putkirumbaa uudestaan ja uudestaan vaikka olisi pitänyt puomille jo kivuta :D. ja sen jälkeen vielä jaksoi loppuradan vetästä tukka suorana. Hyvä Dee :).

Eli tuloksellisesti ihan persiistä päivä, 7stä radasta vain 3 nollaa, 3 hyllyä ja 1 vitonen :P. Onneksi se tupla edes hieman lohduttaa.

Maanantaina päästiin taas Liuhdon Timon koulutukseen Afin kanssa. Afi oli ihan sairaan makee suorastaan. Teki just niinku pyysin ja jaksoi olla hyvin motivoitunut koko 20min vaikka hallissa aikast kuuma. Opittiin uusi asia: Vippaus, ja vau miten hyvin Afi sen kerrasta tajusikin. Sylivekkiin tuli myös aika hyvä päivitys :). Afi oli koulutuksen jälkeen illalla vielä niin onnellinen mies että nyhjäsi mussa kiinni vaan eikä meinannut töihinkään päästää :D, hassu mies <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti