maanantai 22. lokakuuta 2012

Eilinen tokokisaraportti ja tän pvän pikatreenit

Ensin ajattelin niiden perjantaisten huonojen tokotreenien jälkeen että jaksetaanko lähteä olleskaan Purinalle su aamusta kilpailemaan, no sitten päätin että mennään nyt sitten treenailemaan. Perjantainahan siis Afi tarjosi joka väliin taas maahan menoa, no nyt sitten kisoissa kahdessa liikkeessä joutui antamaan kaksoiskäskyt maahan menoissa!
Tässä todistus ja arvosanat:
-Paikalla makaaminen: 10p. (loistavasti heti maahan ja kesti kaiken Purinan hälyn kun ohjaajat odottelivat hallin ulkopuolella)
- Seuraaminen taluttimetta: 9p. (alku oli aivan mahtavaa seuraamista, loppukohden kontakti hieman rakoili..)
- Maahan meno seuraamisen yhteydessä: 8p. (nonni, eipä mennyt vaan käännyin heti katsomaan ja seisoi eli tuplakäskyllä maahan)
- Luoksetulo: 10p. (Meijän paras luoksetulo kisoissa ikinä, seisahtui hiekka pöllyten merkin kohdalle, ei ennakoinut, ei hiipinyt eikä tullut käskystä läpi yhtään :) )
- Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10p. (normisuoritus jota tosin jännäsin ettei mene maahan ja taisin kurkata olan yli..)
- Noutaminen: 10p. (nouto tapahtui muistaakseni rivakasti ja aika hyvä perusasento sivulle :) )
- Kauko-ohjaus: 8,5p. (Muuten bueno suoritus mutta alussa vaati kaksoiskäskyn maahan menoon :P )
- Estehyppy: 10p.(Afin vahvuus on yleensä aina tämä estehyppy :) )
- Kokonaisvaikutus: 9p.
Yhteensä 188,5p. + KP 3.sija ja Afin tittelit kasvoi TK-2:lla :)

Kiva että sai tuon Avoimen luokan päätökseen ja voi keskittyä nyt sitten Voittajan liikkeisiin. Ensi vuonna sitten kokeilemaan niitä kilpailuihin.
Kisoista vielä sen verran että oli korkeatasoista porukkaa kaikenkaikkiaan Avoimessa, 4 sai kp:n ja kuinkakohan moni ykköstuloksen, hienoja suorituksia tuli katottua! Joten siihen nähden saa olla aika tyytyväinen Afiin että vielä nosti ittensä palkinnoillekin :). Afi oli kaikki ALOn ykköstulokset muuten sijoilla 2,2 ja 2. Nyt AVON ykköset tuli sijoilla 3.,3 ja 3. Toivottavasti joskus tulisi se sija 1.:n...

Tänään oli hieno aurinkoinen ilma (+5astetta) joten peruin halliajan ja menimmekin TuuKKn kentälle poikien kanssa taas. Kaikki pojat kävivät treenaamassa putki-jarrua ja muistelemassa välistävetoa (ei onkelmaa kelläkään missään)
Afikin siis halusi treenaamaan aksaa vaikka en sen kanssa ollutkaan ajatellut näin, mutta äijä paineli täyttä höyryä autosta päästyään aksahäkkiin ja haukkui siellä meikäläistä että "missäs kuppaat" :D! No pakkohan senkin kanssa oli sitten tehdä hieman..
Sen jälkeen kokeiltiin liikkeestä istumista, palkka ja vapautus heti ja uusi toisto perään. VOI:n luoksetuloa: Afi ekalla yrityksellä oli hieman hämillään kun sanallisesti käskin sen maahan mutta tokalla yrityksellä tuli jo ihan mallisuoritus, ekalle tolpalle käsipysäytys seisomaan ja tokalle sanalla maahan. :). Ruudun kanssa täytyy alottaa taas alusta, tänään tein isomman ruudun 4:llä kartiolla vain niin menee siltikin sinne vasemmalta sivulta :P kun suoraan edestä pitäisi mennä.. eli täytyy ottaa se kosketusalusta varmaan uudestaan käyttöön tai jotain jos se saisi suoraan edestä menemään. Tai sit pidetään vaan taukoa, jos se vaikka unohtaisi tuon "väärin" sinne menon :))))...
Että semmosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti