sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Fyssarin hoidossa

Ufo:
"Me pienet pojat päätimme pitää hemmottelu viikonlopun, mutta koska on ihan tylsää lähtee vieraisiin paikkoihin hoidettavaksi niin me pojat tilattiinkin se fyssari meille kotiin!
Samalla kysästiin Pyrrepyyltä että huitsittaisko sitäki tulla meille hierottavaksi ja huvittihan sitä.
No meitä oli neljä sälliä täällä odottamassa puolilta päivin Irinaa. Mamma sai jonkun siivoushepulin sitä ennen taas mutta ei annettu sen häiritä vaan keskityttiin vaan asettelemaan itseämme mahdollisimman lötköiksi jo valmiiksi.
No eihän se tietty mennyt ihan kuin elokuvissa vaan jouduttiin ensin juoksentelemaan näyttelyravia pihamaalle koska tämä hoitsu halusi nähdä meijät liikkeessä. Kyllä siinä alkoi kiukututtamaan ja haukututtamaan että eikö nyt voitaisi mennä vaan sisälle ja aloittaa ne ihanat hieronnat!
Vihdoin ja viimein päästiin sitten sisälle asti ja Iskä heittäytyi sen tätin ekaks potilaaksi. Just ku Iskä oli kellahtamassa samantien selälleen siihen retkipatjalle niin se täti nostikin pyllyn ylös ja nosti vinottain tassut pois alta. Eli jatkettiin vieläskin kaikenmaailman testailuilla! No alkoi se sitten vihdoin ja viimein se odotettu hierominenkin. Voi me pojat kyllä nautittiin siitä! Iskä oli kaikista eniten jumissa koko sakista mutta saatiin kyllä kaikki tarkat jumppa-ohjeet joita joudutaan tekemään. Deellehän tuo jumppaaminen on intohimo, se esitteli sille tätille tyynyn päällä heilumisensa ja osasipa vielä mennä istumaankin ja nousta seisomaan sen päällä. Tuossa on joku sen vanha video kun se jumppailee:

Mutta kaikenkaikkiaan mukava päivä. Minä yritin olla koko ajan tyrkyllä hierottavaksi jos jotakuta muuta hierottiin, ja tuijotin sitä hoitsutätiä pienillä nuppineulanpäilläni tiiviisti josta se huomauttikin jo, mutta pääsin vasta viimetteeksi vatkottavaksi. Ihanaa oli! "
t.Uffe-Duu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti