tiistai 16. lokakuuta 2012

Keppikulma-onkelmia, kisoja ja kuluneita kuulumisia

Pujottelukepit pitäisi nyt pienten Partasten ottaa treenikavalkaadiin taas kerran.
Viime viikolla niitä kerettiinkin jo pitkästä aikaa treenaamaan TuuKK:n kentällä (ilmat salli!) vaikeammista kulmista mutta ei se riittänyt sunnuntain kisoihin.
Huittisten radat ovat minusta tunnettuja siitä että niissä pitäisi koiran osata jotain itsenäisesti tehdä ja tämä toteutui taas kahdella viimeisellä radalla. Ensimmäinen klaarattiin vielä just ja just Ufon (0-rata 2.sija) ja Deen (0-rata joka olisi oikeasti kuulunut olla 10p mutta tuomari taisi katsoa jonneskin muualle kun ohjaaja sohelsi kulmassa :D) kanssa, sitten tuli hyppäri jossa en onnistunut yhdelläkään kolmesta koirasta (mrrrr). Tässä hyppärin alku eli tätä treenimään nyt:




(tätä ratakuvien lisäämistä on hieman vielä harjoiteltava...)

No kuiteskin Ufon ja Deen sain vedettyä kakkosväliin ja Afin taas melkein putkeen...huoh. Enkä siis kenenkään kanssa päässyt keppien toiselle puolelle jatkoa ajatellen...
Vikalta agiradalta Ufo sekosi kepeillä kun yritin tehdä jyrkän päälle juoksun niitten jälkeen, siitä hyl, muuten vaikeahko rata nollana läpi. Dee taas ampui omille teilleen kun linjasin sen "omille teilleen". Hienosti irtosi, tosin väärään suuntaan.
Deellä oli ihan mielettömän hienot kontaktit, se juoksi ihan täpönä loppuun asti joka kontaktilla ja odotti lupaa, ekalla radalla peräti meni multa ihan pasmat sekasin ja taisin huudella mitä sattuu :-/ mutta tokalla ohjaajakin oli jo balanssissa käskyjen suhteen :).

Tässä voisi olla treenattavia asioita:


1-3 vetäen ja päästen itse toiselle puolelle, 5-6 päälle juoksuna, 7-8-9 vetäen ja itse toiselle puolelle, 9-10 itsenäiset kepit + pakkovalssi. Katotaan koska päästään treenaa!

Toissapäivänä eli ma käytiin taas Ufon kanssa Emmillä Ristarilla, Ufo jaksoi hienosti koko tunnin (ja tehtiin KOKO tunti!) painaa toistoista huolimatta. Välistä vetoja ja putkijarru saatiin kotiläksyksi :).
Parasta Ufon kanssa on nyt kyllä ollut että ne 35cm hypytkin ovat jo pysyneet ylhäällä kisoissa että Emmin treeneissä. Hidastunut se pikkasen on mutta nyt harjoitetaan sitä keskittymistä hyppyihin ohjaajahäiriöstä huolimatta joten vauhdin puuttuminen ei huoleta yhtään. Kyllä se vauhti sieltä varmaan kasvaa kunhan perusasiat ensin oppii :).

Tämä oli nyt Mamman pakina, kyllä ne pojatkin ääneen pääsee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti