torstai 25. lokakuuta 2012

Pakkas-aksaa

Tänään kävästiin pikaseen kentällä treenimässä Cartsan ja Pyryn kanssa ennenkuin valot sammuu eli aurinko laskee (kuudelta oli jo ihan pimeetä! mitä se mahtaa ensi viikolla olla kun kelloja vielä käännetään :P )
Sen verran huonosti meni että piti ihan kiukutella ittekseen että "kuka Älypää taas tämmöisen paskatreenin taas värkkäsi!?". Ainiin, eihän siinä voinut kuin katsoa peiliin. Semmosta se on kun joutuu treenaamaan "ei-niin-omalla-mukavuusalueella".
Tässä rata:



Eli ajatuksena oli harjoitella persjättöjä, välistävetoa ja takanaleikkausta. Ykköseltä lähetys kakkoselle ja ohjaaja jo tekemässä persjättöä 3sen takana sitten siihen 3-4 toinen persjättö jolla koira yli neloshypyn.
8-9 persjättö, 9-10 välistäveto, 12 hypylle takanaleikkaus ja kiire juosta putkensuun ohi 14sta tekemään takanaleikkaus.
No ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa :(. Rimat oli 30 ja 35cm, ja ne 35set lenteli koko ajan. Lopulta saatiin Ufon kanssa hinkkaamisen ja hinkkaamisen jälkeen suoritettua rata nollana läpi, mutta että taas mun piti heittäytyä mykäksi että näin tapahtui! Siis Ufo suorittaa rataa paljon paremmin ja tarkemmin kun musta tulee mykkä ja säntillinen ohjaaja! ja tämä ei ollut siis ensimmäinen kerta kun sen huomaan...
Deen kanssa taas ei voi olla mykkä, yritin mutta siitä tulee niin epävarma ettei vauhti tippuu silmin nähtävästi.
Ei voi olla näin että toisen kanssa pitää höpöttää koko ajan ja toisen kanssa ei sitten olleskaan.
Afia en kokeillut kun alkoi jo pimenemään että miten sen kanssa olisi mennyt mykkäohjauksella...
Cartsa ja Pyrykin tekivät hienot persjätöt :).
Ja Afi sai tyytyä kotona tehtäviin kaukokäskytyksiin (se ois varmaan ite valinnut aksan...)
Pakkasta oli -1c kentältä lähdettäessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti