lauantai 20. lokakuuta 2012

Niinulla pitkästä aikaa

Pe käytiin kentällä (kohtuu kuiva keli) tekemässä Afin kanssa hieman tokoa koska tänään olisi kisat taas. No eipä ole paljoo odotettavissa, koira tarjoo pelkkää maahan menoa nyt jätöissä kun pitäisi välillä ihan seisoakin, ja tulee luoksetulossa joko läpi pysähdyskäskyä noudattamatta tai sitten hiipii ennakoiden pysäytyskäskyä, plääääääh.... niitä sitten hinkattiin mutta eihän ne nyt enää mitään auta tähän hätään...

Ufo ja Dee teki hieman noita haasteellisia pujottelukeppikulmia, avokulmaa vetämällä että keinu oli tyrkyllä vieressä (no siellähän se Ufo oli mutta Dee taas meni kakkosväliin koko ajan), eli ei edistystä tällä sarallakaan.

Eilen oltiin Niinun treenissä pitkästä aikaa. Ufon kanssa. Rata oli aikast haastava ja ohjaajalla muistamisvaikeuksia heti alusta saakka. Ufo oli hidas mutta ohjattavissa :), ei sooloillut mitään! Vaan kysyi koko ajan että seuraava ja seuraava, välillä tuntui että oli ihan ok menoa peräti. Kiva kun siitä on tullut kuuliaisempi mutta nyt se sitten on aikast kädessä kiinni. Ehkä me se balanssi vielä löydetään? Jos tää ohjaaja eka oppisi olemaan varmistelematta silloin kun pitää paahtaa eteenpäin ja luottamaan koiraan.
Ja plussana treeneissä oli että Ufo pujotteli hienosti suoraan tyhjyyteen ohjaajan jättäytyessä taakse mikä oli vielä kesällä meidän ongelma! Emmin treenit ovat auttaneet tähänkin asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti