sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuoden vikat kisat

Eli oltiin su 30.12 kisaamassa vuoden vikat kisat koko partasakin kanssa.
Deelle 3 lähtöä, Afille 1, ja Ufolle 3.
Ja tää on niin tätä, yhteensä 7 starttia joista saa tehtyä vain 3 nollaa, yhden vitosen ja loput hyllyjä.
Säälittävää.
Ja mikä ihmeen pahakarma mulla nyt on noissa agiradoissa Deen ja Ufon kanssa etten ole saanut yhtään nollaa tehtyä pitkään aikaan, koirat tekee hyvät tai kohtuu hyvät kontaktitkin. Ei käsitä että miten ne voi AINA mennä sitten muuten poskelleen vaikka on ihan sika helppoja osunut kohille! :(((.

Ja tämmöinen loppuvuoden summasummarum, miten säälittävää että mulla ei taida olla yhdelläkään koiralla vielä SM-nollia edes kasassa, aikaisempina vuosina ne on olleet Afilla ja Deellä jo tyyliin syyskuussa :P. Ja monilla tuplilla. Että voikin mennä surkeasti.

No ne radat meni sit näin eilen:
-Deelle ekalta aksaradalta ekan riman tiputus, muuten oli aika mallikasta menoa kait.
-Deelle tokalta hylly, oli alussa just semmoinen kohta mistä Niinullekin sanoin joskus että kun tuommoinen tulee että siitä vaan ajattelee että mä en kykene tekee sitä, en osaa päättää miten teen ja niiiiin tiedän että sössin siinä. No, en pystynyt vieläkään kääntämään voitoksi sitä :(. Enkä varmaan ikinä opikaan. (huomaa hyvä asenne.)
- Deelle hyppäriltä nolla, hävisi Afille melkein sekunnin taas ja sijoitus oli joku hohhoijaa. Yritti kovin mutta ei sen ajat vaan riitä mihiskä.

-Afille hyppäriltä nolla sijalla 4. Melkein lohdutti kun yllätyksenä ne palkitsi nelosen ja vitosenkin. No kait se oli ihan ok että käppänä oli noin isosta sakista (oisko nelkyt? viiskyt?) neljäntenä. Afi ei tuntunut radalla edes omalta räkäpäältään ja oli tahmaa tassuissa joten sinällänsä yllättävää.

-Ufolle hyppäriltä nolla. Sijaa ei kannattanut katsoa edes, hävisi Deellekin joku yli sekunnin.
Rata oli ihan kamalaa alusta saakka, näytti välillä että punkee esteitten välistä eikä otakaan niitä ja koko ajan oli semmoinen olo kuin olisi kananmunaa lusikassa kiikuttanut siellä radalla, tai saippuapalaa märissä käsissä, koska lähtee.
-Ufolle agiradoilta molemmilta hyllyt, ekalla tiputti ekan riman jo eli siinä meni haaveet tuplasta heti kättelyssä, sitten päätin korjata Aan kontaktin kun tuli läpi.
Tokalla agiradalla sille tuli aivovamma taas. Takaakierto-valssi ja putkeen lähetys (jonka olin jo Deen kanssa tehnyt ja toimi) niin ei jumankavita, toi jää räkyttämään mulle vaan eikä mene sinne putkeen. Sen jälkeen kun mä olin sille huutanut takasin "että sinne vaan jos meinaat rataa jatkaa!" ja se oli putkeen vihdoin ja viimein mennyt niin eipä enää lähtenyt ohjaukseen vaan päätti hakea hyppyjä ihan ittesseen. Tehtiin kuiteskin rata loppuun vaikka olikin ihan kyr**ä otsassa jo ohjaajalla, kontaktitkin oli hivenen kyseenalaiset, taisi puomilla ainaskin peruuttaa takaisin päin.
Ei sen kanssa vaan tule mitään.
Päivä oli pitkä, kisapaikalla tuli oltua n.8-9h ja jaloissa kyllä tuntui vikalla radalla jo. Varsinkin näitten joululäskien kanssa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti