maanantai 10. joulukuuta 2012

Fyssaria ja tutustumassa uuteen halliin

Perjantaina sain viimeisteltyä Ufon ja DeeDeen trimmit ja la Afia ja Deetä taas hoidettiin fyssarilla.
Deellä ei mitään kummosempaa jumia, paitsi että se on ku puuhevonen kun sitä aletaan käsittelemään :D. Se on niin herkkis ja rentoutuminen on hankalaa.
Afilla sitä vastoin on tuo oikea takakylki tai jotain ihan jumissa. Voisiko olla tokoilusta, epäiltiin?
Irina tsekkas myös Ufon tilanteen ja pikkasen parempi takapakaralihasten (??) pito alkaa olla eli ei lysähdä heti kun paino siirtyy jommalle kummalle takaselle. (Hahah, musta tulis varmaan tosi hyvä lääkäri tms. kun muistan TODELLA hyvin nää asiasanastot xD )

Sunnuntai-iltana kävästiin sitten Ufon kanssa tsekkaamassa tuo uuden seuran halli ja hieno ja siisti paikka on jossa ilomielin varmasti käydään treenailemassa.
Seuraakin oli eli Kirsi heelereiden kanssa ja Kirsin siskon lapsen sheltti joka aloittelee agi-uraansa. Täytyy sanoa että kyllä tuommoinen sheltti vaan oppii asioita tuhat kertaa nopeammin kuin nausteri :D. Mahtava tapaus!
Tämmönen radantynkä vetästiin:
Ufon kanssa treenattiin tuota kepeille kutsumista, hyvin meni kunhan muistaa lähteä heti liikkumaan kun koira saavuttaa kepit. 4-6 meni hyvin mutta sitten putkesta 7-hypylle ei olisi millään halunnut koota tai hypätä lyhyttä hyppyä ja näin ollen hyppäsi pitkän hypyn ja kääntyi sitten noukkasemaan tuon 4/12 hypynkin ennen keinua. No sitä sitten treenattiin ja jaakotuksella meni parhaiten.
Muutamia valumisia kontakteilta tuli heti kun Ufoa rupesi väsyttää eli mitä enempi toistoja niin sitä helpommin tulee läpi :(.
Toinen kompastus tuli tuossa 12-14 hypyillä, heitin takaakiertoon jossa jumiuiduin paikoilleni joten koira pääsi hypyn 12 edelle jo ja siitä olin sitten niin myöhässä pyörittämässä sitä siivekkeen 13 ympäri 14-toista. Huoh. Kirsikin sanoi että miten sä et liiku tuon kanssa olleskaan samanlailla kuin Afin ja Deen. Äh, en tajua että mitä ihmettä oikein varmistelen ja jäädyn...
No parin kerran jälkeen Ufo meni ihan ok tuonkin kohdan, takaakierto, sitten kylki auki että koira ei lue 12-hyppyä takaakiertona, 13 väljä niistopyöräytys ja 14 takanaleikkaus.
Lisäksi vahvistin takanaleikkaus käden merkitystä Ufolle ja tulikin lopussa tosi tiukasti ponnistuspaikkaan josta pystyi lukemaan heti seuraavan esteen. Vaikka tuskin se niitä enää seuraavaks muistaa :D
Mutta kivaa oli ja hiki tuli.

Tänään sain Afin nypinnän päätökseen ja en viitsinyt sitä enempää kiduttaa joten huomenna vasta viimeistellään. Eli ihan justiinsa saadaan nypintäviikot päätökseen! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti