maanantai 17. joulukuuta 2012

16.12 Kisat Hyvinkää ja ma Liuhdon treeni

Aika jännityksellä alkoi heti kisa-aamu kun auton startatessa vilkasin kellosta että se on jo 8.30. eli pitäisi OLLA jo kisapaikalla!!! En tiedä mikä ihmeen ajatuskatkos oli tullut! No eihän siinä muu auttanut kuin pistää talla pohjaan ja toivoa ettei nysväreitä osu eteen ja niin me vaan kerettiin Deen kanssa ekaan starttiin.
Hyllyhän siitä tuli tietysti mutta olisi tullut varmaan muuteskin ilman että pulssi oli kaksisataa vielä ajon jäljiltä, nimittäin keinulta puomin alla olevaan putkeen ja ohjaajaku räpelsi siinä kohtaa niin Dee valitsi puomin.
Eli eka rata hyl.
Tokalla olikin sitten pitkästä aikaa Afikin kontaktiradalla. Helppo rata, Deen sain kuiteski tiputtamaan yhden riman ja sen jälkeen pysähdyin radalla vielä ihmettelemaan sitä pudonnutta rimaa kun sitä ei oltukaan nostettu ylös.
Afin kanssa mentiin kahtasataa ja niinhän se puomin alastulo kusi sitten kuten oletettavissa oli. Olis tullut palkinnoille ilman sitä. Eli kummallekin tokalta vitoset.
Sitten oli vuorossa hyppäri, helppo sekin kuin mikä. Muutin alkuperästä suunnitelmaa erään kisatoverin mukaan ja eihän se meille sopinut kun en osannut niitä tehdä sillein mitä oli tarkoitus ja Dee karkasi omille teilleen ja hyl.
Afin kanssa pitäydyin omassa suunnitelmassa ja oivoi, sitten tuli lopussa yksi rima alas kun liikaa vedin kaiketi. Nollalla olisi ollut palkinnoilla taas. Eli hyl ja vitonen.

Medien jälkeen alkoi minit ja Ufo kehiin.
Ufolla tuli aivovamma taas hyppärillä ja juoksi ohjauksesta/ohjaajasta huolimatta sen kinttujen ohi/editse tai välitse väärään päähän vikaa putkea. Aaaaargggh! Niin Ufoa!
Agiradat olikin sitten eri kuin medeillä, toisen vain enää tuomaroi Henri Luomala ja vikan Anne Viitanen.
Kummaltakin tuli vitoset Ufolle.
Ekalla agiradalla se teki keppivirheen, lähetin ja se meni ekan kepin väärältä puolelta (eipähä ole tuommoista vähään aikaan tehnyt, eli tästäkö nyt tääkin sitten alkaa että ruvetaan kepeillä sekoilemaan :( ). Tokalla radalla olisi saanut sitten agisertin ja tullut kolmanneksi jollei olisi varastanut ja tiputtanut siten ekaa rimaa. Voi hemmetti tätä epäonnea ja ainaista >:(.
Ohjaaja oli kyllä niin pohjamudissa kun kotiin pääsi taas kerran että huhuh. 8 rataa eikä yhtään nollaa! Järkyttävää! ja että ne kaikki radat oli vielä sikahelppoja.

No maanantaina oli sitten Ufolla ja Deellä rokotukset ja Afilta tyhjennettiin anaalit (joissa oli muutes ihan järkky määrä tavaraa!). Deelle joutuupi tilaamaan taas hammaskivenpoisto-ajan, ja sen jälkeen täytyy ruveta ahkeraan niitä pesemään tai kohta sillä ei ole etuhampaita olleska.

Ma illalla päästiin Afin kanssa tuuraamaan Timo Liuhdon koulutukseen. Kiva rata ja hinkattiin persjättö-vekki-takanaleikkaus-kohtaa varmaan 15min ja kun se suju niin suju koko rata joteski mallilleen. Oli kivaa.

Kohta enää 3 yötä töitä ja sitten pääsee joululomalle :)! Lähdetään Himokselle joulunviettoon, koirat ja Mamma ja Pappa. Ihanaa vaihtelua jouluhärdellistä.
Lunta on tullut ihan älyttömästi jo, ei sitä kohta tiedä enää mihin sitä lappaa :-P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti