torstai 6. joulukuuta 2012

5.12 treenaamassa pitkästä aikaa...

.... tai siltä ainaskin tuntui kun ei ollut käynyt esteillä puoleentoista viikkoon :). Ja Ufolla ja Deellä taisi olla pidempikin tauko.
Ollaan siis lenkkeilty metsissä vain ja mielenvirkistykseksi harjoiteltu uusia temppuja kotona :D. Dee esim. opettelee matkustamaan mun selässä (kopotikopoti) kun meikä konttaa eteenpäin. Tosi tarpeellista!
Ja Afi on opetellut kaukoja ja peruuttamista. Sekä ollaan tietty jumppailtu fyssarin ohjeiden mukaan. Huomenna pojat pääseekin taas käsiteltäväksi.

No mutta tuollaista kohellettiin ke:
Ensin harjoiteltiin joka sällin kanssa tiukkaa kääntymistä pituudelta eli pari hyppyä ja pituus ja lelupalkkaan kiinni. Hyvin meni, paitsi Dee oli hitain tässäkin asiassa. Deen kanssa sitten tehtiin myös putkirallattelua ja yritettiin muuteski taas nostaa sen itsetuntoa ts. vauhtia. Huoh. Sillä on niinku hirmu yritystä mutta siltikin se menee ihan kipsiin rataa tehtäessä ja on HIDAS. :(.
Kontakteistä sen verran että Afi teki ne tänään uusien länkien kanssa (tein vielä näkymättömämmät länget sille puomille, tosin näki siltikin ne vissiin, täytyy vaihtaa ohuempaan rautalankaan), teki siis kontaktit oikein hyvin ja vauhdilla, Dee tuli joku 5 kertaa varmaan läpi puomilla kun vedätti, peruutti perkule takasin joka kerta, hitaammalla vauhdilla pysähtyi vasta :(, Ufo oli loistava tänään, kauhee vedätys ja äijä jäi kuin nakutettu eikä kertaakaan pyrkinyt pois ennen vapautusta. Hyvä.
Alun 4-6 esteillä kokeilin persjätöillä tai sitten persjättö ja takanaleikkaus kutoselle, no toimi kaikilla muilla paitsi Deellä se takanaleikkaus.
Aa ja putki erottelussa en ohjannut laisinkaan vaan pyöräytin hypyn takanakiertoon ja päätin katsoa jokaisen kohdalla että kuunnellaanko (hyppy syötti kuiteski putkeen päin), ja hyvin jokainen haki putken vaikka noista ainaskin Ufo ja Dee on ihan Aa-hulluja.

Meillä on tällä hetkellä ne kuuluisat Nypintäviikot meneillään. Huhuh, 2/3 nypitty jo, tänään pitäisi leikata ne kuosiin vaan ja Afin nypinnän aloitan vasta ehkä la tai su. Ei ole kivaa, ei pienistä pojista eikä Mammasta. Deen nyppiminen meni eilen aika kivuttomasti, mutta Ufo oli niin herkkä hanuristaan että vaikka otti karva kerrallaan niin silti sitä itketti :((.

Ja ainiin, ollaan koejäseniä uuteen seuraan ;). Nyt sitten vaan jännätään että mahdetaanko läpästä koejäsenyys :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti