keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Treenaamassa helteessä (+30) ja Afin silmätarkkia



Aikast hiljasta on taas ollut treenaamisen suhteen poikien kanssa SM:ien jälkeen kun oma jalka on tökkinyt mutta eilen kävästiin Ristarilla tekemässä tämmöstä rataa Ufon ja Deen kanssa.
Ohjaajan säälittävä kunto vaan loppui jo puomin jälkeen ja kummankin kanssa tehtiin kahdessa eri pätkässä. Säälittävää siksi että ne on vielä ilmoitettu tulevana lauantaina kisoihin! Kääk! :D
Jos ei jaksa edes treeneissä juosta rataa niin miten kisoissa....huoh.
Afi käväisi tiistaina Apexissa silmäkontrollissa ja silmä on muuten ok paitsi että rähmii. Joko on herkistynyt jollekin noista lääkkeistä tai sitten johtuu tippapullojen loppusakoista joita jouduin ma antamaan ennenkuin sain uudet tippapullot. Seuraavaksi kontrolli elokuussa.
Ittellä on ollut jonkinsortin jalkavaivaa, että hieman eilen jänskäsi tuo juokseminen ylipäätänsä, mutta pakko oli käydä kokeilee että kantaako jalka olleskaan, siinä oli joku tulehdus.
Jalka kesti mutta eilen sitten töissä veti selän ihan juntturaan...huoh, vanhuus ei tu yksin tai jotain.
Treeneistä sen verran että kyllä noi pienet pojat on kilttejä, menivät just sinne minne ohjaa, pysyivät lähdössä, pysähtyivät kontakteille, irtosivat hienosti mutta tulivat hanskaan kun vaati. Aivan mahtavia Pieniä Partoja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti