tiistai 11. kesäkuuta 2013

Pikkasen päivitystä

 
Eipä ole tullut tänne satuiltua pitkään aikaan, joten jospa päivittäisi hivenen näitä tapahtuneita muistiin...
Ens teks, Afille tuli yks-kaks koko silmän peittävä harmaa kaihi.
Huomasin sen vain eräänä päivänä huhtikuussa treenatessa hallilla että eihän toi koira kulje eikä ole edes samalla radalla munkaa, sitten rupesin tuota silmää katsomaan tarkemmin ja olisihan se pitänyt aikaisemmin jo huomata!!!
Siitä sitten Järvettiin ensin jossa totesivat että en näe ihan omiani ja samointein varasin ajan Apexiin Sari Jalomäelle joka tutkittuaan Afin totesi että tämä kaihi on tullut todella nopeasti ja syy kysymysmerkki. Epäili että silmässä ollut tulehdus?
(Alla silmä ennen leikkausta, se oli siis täysin sokea)
 
 
Eli Afi sitten leikattiin 21.5 ja on vieläkin sairaslomalla. Sai kuudet eri lääkkeet joita annetaan monena kertana päivässä.
Tästä masentuneena ei ole sitten tullut paljoa harrasteltua oikein noiden muittenkaan kanssa.
Huhtikuun lopussa käytiin Lohjan kevätkisoissa Ufon ja Deen kanssa, kummallekin tuplanolla.
Toukokuussa oltiin mökkeilemässä koko perhe Savonrannassa viikko ennen Afin leikkausta, ja pojat nautti. Afi oli siellä "kuuluisana-yksisilmä-Afina" (:))), ja vietti elämänsä parhaan synttäripäivän. Afin 7-vuotis synttäreitä juhlittiin kalastelemassa (Afi on ihan hulluna siihen! vaikkei kalaa tulisikaan) ja paistamalla muurikkalettuja ja saunomalla <3.
Toukokuun lopussa kävästiin sitten pitkästä aikaa vääntämässä agia Uffen ja Deen kanssa Vähiksen ja Toivolan treeneissä (JAUn). Ja ohjaajan vähäinenkin kunto oli kadonnut yli kuukauden aksatauolla...huoh
Dee pääsi HSKHn flyball-kurssille ja on käynyt siellä opiskelemassa muutamia kertoja ja Ufo taasen JAUn agiryhmässä agia vetämässä.
Ja Afi rukka on päässyt vain pissakakkakävelyille kun ei saa kuntoilla eikä kiihtyä kuukauteen leikkauksen jälkeen.
Ainiin, oltiin viime su kisaamassa piiiitkästä aikaa Janakkalassa Ufon ja Deen kanssa ja molemmat teki yhdet nolla. Dee 4. ja Ufo 2. + sai ekan agisertin. Jeejee!
 
 
Tulipa nyt aika sekava päivitys mutta parempi kait kuin ei mitään :)
Ens vkonloppuna pitäisi sitten mennä SMiin DeeDeen ja Ufon kanssa.
Ja sitä ennen perjantaina käydään taas Afin silmänpaineita mittailemassa, toivotaan että ne olisivat jo laskusuunnassa...
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti