maanantai 25. helmikuuta 2013

Pe 22.2 treeniä, la 23.2 kisat Jankk ja su 24.2 kisat Hyvinkää

Eli vietettiin aksavkonloppu taas. Tai minä ja Dee pääsääntöisesti. Piti Deelle hankkia se sm-kisa-osallistumisoikeus ja näin tehtiin. Hyvä niin.
Deehän oli tuossa kuukauden tauolla taas kun sen hampaita rassattiin (nyt niitä pitäkiin tosiaan rassata hampiharjalla sitten melkein joka pvä tai muuten ne tippuu poies..) ja pe treenissä se oli niinku ihan älyn hidas, hyppäsi huonosti, eikä lähtenyt edes ohjauksiin mukaan niin siihen nähden aika kivasti se kulki kuitenkin kisoissa. Deellä oli siis 6 rataa, joista ei tullut kuin yhdellä hyl, 2 kiellon rataa ja 3 nollaa (5., 4. ja 2.). Ja pari niistä oli ohjattukin aika hyvin (sanoivat katsojat) ja tuntuivat hyviltä. Ehkä tää tästä...
Ufolla oli la 2 rataa vain kun en jaksanut enää vikalle jäädä. Sääli-nolla-rata ja kiellon rata. Ufo oli mahtava. Ohjaaja ei vaan saa rytmitettyä itseään (senkään) sen kanssa samoille radoille.
Tuossa videosaastetta lauantailta, Ufon toista rataa ei kukaan kuvannut joka oli tuota nollarataa hienompi (tai ainaskin kiellosta huolimatta tuntui siltä, nimittäin kun tuloksia katsoi niin ilman sitä monen sekan kieltoa se olisi kyllä juhlinut taas siellä kärkikastissa...mutta ne pienet sössöt....oivoi..)

Mutta näillä mennään, sanoi SiskoSikiökin. Vai oliko se Veli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti