perjantai 8. helmikuuta 2013

Järvetissä ja hallilla piipahdus

Nonnih, nyt sitten meijän perheessä on kaksi eturauhasvaivasta jo :(. Torstaina käytiin Järvetissä taas näyttämässä Afin takapäätä, meikä epäili anaalirauhas-tulehdusta mutta ei, sieltähän löyty kunnolla tulehtuneet eturauhaset! Voi kurja. Samalla tsekattiin Deen eturauhaset että missä mennään mutta onneksi sillä oli ok. Deellähän on jo 2 kertaa ollut tulehdusta siellä.

Tänään kävästiin hallilla (JAU), siellä oli jo valmiiksi rakennettu melko samanmoinen rata mitä ollaan tässä lähiaikoina treenailtukin, päätin että rallatellaan hiukan Deen ja Ufon kanssa takanaleikaten ja persjätöillä sitä :)
eli 1-12 takanaleikaten ja sen jälkeen kiemurat persjätöillä. Ja mikä parasta! Ufolla ei tullut rimoja alas vaikka osa oli 35. Ei edes tuossa loppusuoralla jossa vedätin sitä aikalailla! Jee!
Ufoon sitten niin tykästyneenä treenasin sen kanssa ekstrana vielä vippausta ja poispäinkäännöstä:

ja voi vitsit että Ufo oli hyvä :)!

Afi teki hieman tokoa ja puomia, kun en sitä nyt uskalla rasittaa ennen fyssarilla käyntiä, jotta tiedän että missä sen takaosa-jumin kanssa mennään? Vai oliko se koko takaosajumitus tuota eturauhastulehdusta?!?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti