maanantai 25. helmikuuta 2013

Pe 22.2 treeniä, la 23.2 kisat Jankk ja su 24.2 kisat Hyvinkää

Eli vietettiin aksavkonloppu taas. Tai minä ja Dee pääsääntöisesti. Piti Deelle hankkia se sm-kisa-osallistumisoikeus ja näin tehtiin. Hyvä niin.
Deehän oli tuossa kuukauden tauolla taas kun sen hampaita rassattiin (nyt niitä pitäkiin tosiaan rassata hampiharjalla sitten melkein joka pvä tai muuten ne tippuu poies..) ja pe treenissä se oli niinku ihan älyn hidas, hyppäsi huonosti, eikä lähtenyt edes ohjauksiin mukaan niin siihen nähden aika kivasti se kulki kuitenkin kisoissa. Deellä oli siis 6 rataa, joista ei tullut kuin yhdellä hyl, 2 kiellon rataa ja 3 nollaa (5., 4. ja 2.). Ja pari niistä oli ohjattukin aika hyvin (sanoivat katsojat) ja tuntuivat hyviltä. Ehkä tää tästä...
Ufolla oli la 2 rataa vain kun en jaksanut enää vikalle jäädä. Sääli-nolla-rata ja kiellon rata. Ufo oli mahtava. Ohjaaja ei vaan saa rytmitettyä itseään (senkään) sen kanssa samoille radoille.
Tuossa videosaastetta lauantailta, Ufon toista rataa ei kukaan kuvannut joka oli tuota nollarataa hienompi (tai ainaskin kiellosta huolimatta tuntui siltä, nimittäin kun tuloksia katsoi niin ilman sitä monen sekan kieltoa se olisi kyllä juhlinut taas siellä kärkikastissa...mutta ne pienet sössöt....oivoi..)

Mutta näillä mennään, sanoi SiskoSikiökin. Vai oliko se Veli.

tiistai 19. helmikuuta 2013

Emmin koutsaukses

Ufon kanssa Emmin aamupäivä-treeneissä taas :).
Ufo oli taas oikein mainio ja mahtava ja jaksoi ainaskin 45 min. juosta hiki hatussa kuin heikkopäinen :D. Ja ohjaajaki jakso :D.
Uusia asioita mitä opiteltiin niin poispäinkäännös, vippaus ja backlappi! ja kaikki meni Ufolta tosta noin vain oikein kuhan ohjaaja vain teki oikein. Hyvä Ufo!

maanantai 18. helmikuuta 2013

15.2 pe treenit ja 16.2 la fyssaria

Perjantaina treenaamassa poikien kanssa hallilla tämmöistä:
 
Harmittavasti sitten tuli Afinkin kanssa vetästyä rata kun se oli niin innoissaan koska seuraavana päivänä fyssari totesi ettei takajalan onkelma ole parantunut juuri lainkaan :(. Jalka ei taivu. Onneksi kylki on jo parempi, ei iho pakene alta eikä arastele.
Samalla Irina hoiti Deen ja Dee oli taas oikee kunnon Pöllö Hermanni aluksi. Ei olisi millään halunnut asettua hoidettavaksi vaan tanssahteli ja kiemurteli pilke silmäkulmassa :D.
Tässä vielä muutama kuva hallilta perjantailta :)
"hiki tuli"
"porrasposeerausta"

perjantai 8. helmikuuta 2013

Järvetissä ja hallilla piipahdus

Nonnih, nyt sitten meijän perheessä on kaksi eturauhasvaivasta jo :(. Torstaina käytiin Järvetissä taas näyttämässä Afin takapäätä, meikä epäili anaalirauhas-tulehdusta mutta ei, sieltähän löyty kunnolla tulehtuneet eturauhaset! Voi kurja. Samalla tsekattiin Deen eturauhaset että missä mennään mutta onneksi sillä oli ok. Deellähän on jo 2 kertaa ollut tulehdusta siellä.

Tänään kävästiin hallilla (JAU), siellä oli jo valmiiksi rakennettu melko samanmoinen rata mitä ollaan tässä lähiaikoina treenailtukin, päätin että rallatellaan hiukan Deen ja Ufon kanssa takanaleikaten ja persjätöillä sitä :)
eli 1-12 takanaleikaten ja sen jälkeen kiemurat persjätöillä. Ja mikä parasta! Ufolla ei tullut rimoja alas vaikka osa oli 35. Ei edes tuossa loppusuoralla jossa vedätin sitä aikalailla! Jee!
Ufoon sitten niin tykästyneenä treenasin sen kanssa ekstrana vielä vippausta ja poispäinkäännöstä:

ja voi vitsit että Ufo oli hyvä :)!

Afi teki hieman tokoa ja puomia, kun en sitä nyt uskalla rasittaa ennen fyssarilla käyntiä, jotta tiedän että missä sen takaosa-jumin kanssa mennään? Vai oliko se koko takaosajumitus tuota eturauhastulehdusta?!?!


keskiviikko 6. helmikuuta 2013

treeniä

Pe 1.2 kävästiin hallilla koko sakki ja pojat treenasivat vain kontakteja ja eilen oltiin Ufon kanssa Emmin koutsauksessa. Hyvin meni paitsi ohjaaja ihan puolikuntoinen.