perjantai 27. syyskuuta 2013

Syyskuun päivityksiä...

Syyskuu toi tullessaan yhdet kisat kuun alussa Deen kanssa, jotka meni päin honkia. Eli käppänien rotumestaruudesta kisattiin Purinalla. Deellä kovin käppänien aika kolmosissa, se vaan loikkas loppupuolella puomin ja hölkättiin vain loppuesteet ulos. Hyppärillä se läks ihan käsistä ja tulkitse päällejuoksun persjätöksi ja valkkasi omat esteensä. Plääh. Vikaan starttiin en jaksanut sitten enää edes jäädä.
Sen jälkeen sille haettiinkin heti pistosta eturauhasen laajentumaan. Ja löytyi virtsakiteitä pissistä. Sitä lääkittiin sitten antibiooteilla ja c-vitamiinilla, no eipä tullut muutosta vaan ultrattiin parin vkon päästä kun jo epäiltiin kasvainta tai kiveä virtsarakossa. Ei ollut, onneksi. Mutta ruokavalio läks vähäksi aikaa ainaskin vaihtoon. Nyt se syö sitten Royal Caninin jotain matala ph-arvoista ruokaa ainaskin kuukauden ja sen jälkeen taas katsotaan pissinäytteitä. Ufolta tutkittiin samalla pissi ja silläkin oli hivenen kiteitä, se syö sitten c-vitamiiniä nyt.
Ja sitten tuli aika Dharman eutanasian. Dharma asui äitilläni Hlinnassa ja olisi kohta täyttänyt 14v, kaikennäköistä krenkkaa alkoi jo tulemaan ja äitini muuttuneen terveydentilanteen takia katsoin parhaaksi että mummon aika on tullut :´(.
Hyvästi uskollinen vipukkamummo, suru oli aivan lohduton lähtösi jälkeen.
Kiitoksia monista vuosista.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti