keskiviikko 28. elokuuta 2013

Afin silmäkontrolli ja pikanen visiteeraus kentällä

Käytiin näyttämässä taas Afin silmää ja kaikki on ok tällä hetkellä. Hyvin on lähtenyt paranemaan. Tipat ja Atopica jatkuvat vielä. Seuraava tarkastus on joulukuussa vasta jollei mitään ilmaannu, kuten punoitusta tai rähmimistä. Huh, hyvä. Mutta ei siltikään vielä uskalla huokaista koska saa alati pelätä uutta silmänpohjan tulehdusta...
Kävästiin varmaan ekaa kertaa tänä kesänä TuuKKn kentällä samalla reissulla poikien kanssa. Ja nyt Oululaisten tokoihmisten (joihin törmättiin pari vkoa sitten Jaun kentän haminoissa) vinkkien mukaan alettiin treenaamaan ruutua. Täytyisi saada vaan ne miljoona toistoa mutta nyt jo Afi haki sentäs oikein edestä sinne ruutuun.
Dee ja Ufo kävi tekemässä hieman lähtö- ja kontaktitreeniä häkissä. Ufon lähtöön pitäisi panostaa nyt kyllä huolella. Mitäköhän siihen oikein keksisi, ei meinaa treeneissäkään perse pysyä maassa. Plääh.
Deellä pysyy kun se tietää että on treenit vaan, kisoissa ei sitten maltetakaan.

torstai 22. elokuuta 2013

Kesäkuvia, Deen piirimestaruus-hopea ja sairastamista.

Pienet Parrat vietti road-trip kesäloman :), yli 4500 kilometriä tuli reissattuu Suomea ristiin rastiin ja käytyä Pohjois-Norjassakin.
Eikä treenattu mitään, ei sitten mitään koko kesäloman aikana :D.
Noh, sitten tulikin pikkukiire kun tajusin että Uudenmaan Piirimestaruudesta kisataan elokuun puolessa välissä, ja Ufo vielä pääsi JAU:n minijoukkueeseen & Dee medien varakoirakoksi!

Ufon puolesta kisat menivät päin honkia, mutta näin jälkikäteen vois viisaampi olla, jos koira himppasen käyttäytyy oudosti, kun on a)kurataudissa, b)fistelöityneen anaalirauhasen kanssa PLUS c) laajentuneen eturauhasen kanssa niin eihän siitä mitään voi tullakaan!
Voi Uffe-ressua! Kunpa noi koirat osaisivat puhua ja kertoa että ovat kipeitä!!!
Nyt Uffella on antibiootit ja kipulääkkeet ja sitä "peräpukamaa" on huuhdeltu lääkärin toimesta jo pari kertaa. Toivottavasti nyt loppu paraneminen menisi ok.

Mamma kävi hakemassa sille mukavamman kaulurinkin kuin se mitä lääkäriltä saatiin. Tää päällä voi sentäs syödä ja juodakin normaalisti!
 
Mutta sitten takaisin Piirimestaruuksiin! DeeDee se yllätti kaikki (ainaskin meikäläisen) ja sijoittui kahden radan yhteistuloksella Piirinmestaruus hopealle! JeeJee! Hyvä pieni Dee!!!
Piirinmestari-2/48, ei hullummin käppänältä mediluokassa <3.
Ekalla radalla Dee oli 2. ja hypärillä sen vauhti ei ihan kärkeen riittänyt ja sija 8.
 
Seuraavaksi Rotumestaruuksiin parin viikon päästä (jollei eturauhanen pauku sitä ennen! sen jälkeen sitäkin hoidetaan taas kerran...).
Afilla on ensi viikolla silmäkontrolli, toivotaan että kaikki on yhtä hyvin kuin päällisin puolin näyttäisi.
Kesästä vielä sen verran että matkattiin Suomussalmi-Hossa-Inari-Utsjoki-Nuorgam-Vestre Jakobselv-Saariselkä-Rovaniemi-Kalajoki-Töysä (Tuuri!)- Hämeenlinna ja pikku breikki himassa ja veneilemässä, jonka jälkeen Repovesi-Orilampi-Mäntyharju ja kalastusta Miekankoskella. Nukarinkosketkin käytiin tsekkaa.
Mahtavin loma mitä oon viettänyt :) ja pojilla oli kanssa erikivaa, milloin veneiltiin soutuveneellä, milloin moottoriveneellä, käytiin monissa laavuissa, autiomökissä ym.