keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Taas lääkärissä...huoh

Dee joutui nyt vuorostaan lääkärikeikalle kun hammas alkoi heilumaan sunnuntaina. Tokkasi nokkansa siskon koiran pantaan kun rupesi ärjyilemään ja etuhammas alkoi irtoilemaan. Sain tiistaiksi poistatus ajan ja siellä edessä oli muutama muukin hammas lähtöpisteissään niin yhteensä 4 torikasta vetästiin nyt sitten pois. Ja hammaskivet poistettiin (taas! johan se alkuvuodesta oli poistatuksessa :( ).
Ei auta että vaikka 2-3 kertaa viikossa näköjään harjaa sen hampaat niin silti ne menee ja nopsaan noin huonoon kuntoon :(.
Pappa suunnitteli sille jo semmoisia tekareita jotka Dentastix-mainoksessa tällä hetkellä on :D

Huomenna lähdetään reissuun :)

Tässä vielä kuva sunnuntain laavureissulta Lopelta, äiteen kultamuru Kirppu-pienoinen:

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kisoissa 29.7 ihan kotinurkilla eli Tuusulassa

Olipa kiva kun oli tuossa kotinurkilla kisat, meijän seuran järkkäämät vielä eli Tuusulan Urheilukeskuksella :)! Eipä ole mennyt kisamatkaan noin vähän aikaa vielä ikinä eli joku pari minuuttia kun hurautettiin Ufon ja Deen kanssa paikalle :D. Ja tutut lämmittelymaastot kun harvase päivä tulee tuolla lenkkeiltyä koirien kanssa.

Ufolle 3 starttia ja Deelle 2.

Minit aloitti ja ilma oli vetinen joka kävi meille kun Ufo ei kestä tota kuumuutta.
No ekalta radalta Ufo teki nollan pienellä pelastelulla, eli en ollut rataan täysin tyytyväinen vaikka oli hyviä kohtiakin esim. kun Ufo pääsi mun edelle niin silti luki rataa ja suullisia käskyjä kivasti :).

Seuraavilla radoilla menikin sitten ihan plärinäksi, Mammalta vajavaista ohjausta ja muutama rima jne. Tuntui että kolmannella Ufo oli ihan hyytynyt jo :-O. Täytyy loman jälkeen oikeesti ottaa se kuntokuuri meille kummallekin...

Dee oli hurjassa vedossa, ensin hyppäri johon rimat vedettiin vaan harmillisesti tappiin (se kun syö heti Deeltä aikaa, sen oikeen tuntee ja näkee radalla kun sillä kestää enempi aikaa hypätessä), nolla ja 4.sija. Mieleen jäi siitä hyppäriltä tämmöinen kohta missä mennään pujotteluun niin taisin olla ainut joka teki siihen pakkovalssin, jes!
Viime syksynä kun sanoin Emmin treeneissä että persjättöjä ei osata ja niitä haluisin treenata niin nyt treenin tuloksia alkaa syntymään eli alkaa pikkuhiljaa tiedostamaan missä kerkee ja uskaltaa lähteä persjättöön ja vedättämään koiraa. Eli persjättö pituuden jälkeen ja pakkovalssi kepeille. Toimi kummankin kanssa loistavasti :)!

Sitten vielä viimeinen agirata Deen kanssa. Jaksoin yllättävän hyvin eikä polvi eikä jalka kettuillut yhtään kun olin jo varautunut että jos jalka alkaa vihotella niin pitää lopettaa leikki sikseen. Ei tarvinnut ja olisi vielä mennyt kuudeskin rata :D
Dee teki nappisuorituksen, niinku joku tuttu totesikin että mentiin ihan flowssa koko rata...paitsi että meikä lähti vedättämään pikkasen liikaa toka vikalle okserille ja Deellä tuli niin kiire että läsähti sitä päin. Mutta silti että keräili vielä ittensä siitä okserilta ja hyppi maaliin niin silti koko kisan kovin aika :D! Ja mukana oli ihan oikeestikin nopeita koiria jotka meni mallikkaasti!
Dee oli aika hurjana radalla, puomilta ja keinulta pääsi mun edelle ja tuli semmoisia hallitsemattomia tilanteita mutta hyvin kuunteli silti. Ja perskule varasti lähdössä. Se käy nyt niin kuumana agissa että ei millään malttais mutta hyvä asia että itsetuntoa riittää, toivottavasti vielä tuon okseriin läsähdyksen jälkeenkin...
Nyt nimittäin jäädään tauolle kun kesäloma alkaa ihan näillä näppäimillä ja lähdetään tonne pohjoiseen seikkailemaan :)

Maanantaina pojilla kävi vieraita kun Pipsa-käppänä tuli siistittäväksi, Pipsa on kyllä niin cool vaikka ei ole vuottakaan :). Poikien rajuihin leikkeihin se ei lähtenyt mutta muuten mukana touhotti menemään. Se on ihan Deen tyttis :D